Augusti

Aktuella händelser 


Morgonstund
Mindfulness och yogarörelser
Välgörande för kropp och knopp
På teckenspråk! 

Välkommen att prova en kombination av Mindfulness och yoga, som hjälper dig att komma i gång och få en lugn start på dagen.

Under sommaren har Pausbyrån sänt live vid fyra tillfällen.  Den  11 augusti kommer den sista sändningen som är på teckenspråk. 

Du får guidning i användbara Mindfulnessövningar och vi provar några välgörande yogaövningar.

Ett fint sätt att starta din dag,

Välkommen som du är. 

Ingen anmälan. För att vara med/ se livesändningen går du in på Studieförbundet Vuxenskolans facebooksida SVLulea.


Kommande händelser... 

Pausbyrån flyttar ut i Augusti! 

Vill du hänga med?   

Och hitta mental vila, minska din stress och stärka din livskraft med Mindfulness i Naturen? 

Vi träffas utomhus på en väl vald plats, i närheten av Luleå och tillsammans med naturen och dess kraft hittar vi återhämtning. 

Vi övar oss att vara närvarande med fokus på den natur vi har runt om om oss. Vi  övar för att främja lugn och hitta oss själva i en brusande vardag och pågående pandemi. 

Vi kommer att ses söndagar ca 1,5-2 h per gång. Max 5 deltagare. 

Är du nyfiken och känner att du vill komma ut och både vara med dig själv och naturen på ett vilsamt sätt? 

Information om anmälan, startdatum, klockslag och investering kommer inom kort. 

Men du är välkommen att anmäla ditt intresse redan nu, du får då all information sänd till dig per mail och har reserverat din plats.

 


Kursstart i september

Må bra med Mindfulness och yoga 

Grunderna i ett medvetet närvarande och verktyg för att hantera stress, känslor och tankar i din vardag

Det här är en kurs  för dig som söker verktyg för att få mer balans under din dag, som vill finna stunder av harmoni och öka din förståelse för hur du dagligen kan ta hand om din kropp och ditt sinne med Mindfulness och mjuka yogarörelser.

Välkommen till tre träffar, där du i en mindre grupp, med praktiska övningar i Mindfulness och mjuka yogarörelser får hjälp att finna lugn och ro och släppa stress och oro. Tillsammans med erfaren Mindfulness och MediYogainstruktör kommer du att få lära dig verktyg att använda i din vardag för att fylla på med energi, finna fokus och skapa förutsättningar för att må bra. 

Vi kommer varva övningar sittande på stol och liggande på yogamatta, men alla övningar går att göra bara sittande på stol för den som föredrar det. Kursen innehåller praktiska övningar och reflekterande samtal om kursens innehåll.

Det här är en kurs för dig som vill lära dig grunderna i Mindfulness och för dig som vill ha en stund varje vecka för ditt eget välmående. Du behöver inte ha några förkunskaper i ämnet.

Kursen är ett samarbete mellan Studieförbundet Vuxenskolan och Pausbyrån. Klicka in och läs mer om hela kursen och gör din anmälan redan nu. 

Start den 5/9