På gång...

Mindfulness med yoga övningar 

Grunderna i ett medvetet närvarande och verktyg för att hantera stress, känslor och tankar i din vardag

Det här är en kurs  för dig som söker verktyg för att få mer balans under din dag, som vill finna stunder av harmoni och öka din förståelse för hur du dagligen kan ta hand om din kropp och ditt sinne med Mindfulness och mjuka yogarörelser.

Välkommen till tre träffar, där du i en mindre grupp, med praktiska övningar i Mindfulness och mjuka yogarörelser får hjälp att finna lugn och ro och släppa stress och oro. Tillsammans med erfaren Mindfulness och MediYogainstruktör kommer du att få lära dig verktyg att använda i din vardag för att fylla på med energi, finna fokus och skapa förutsättningar för att må bra. 

Vi kommer varva övningar sittande på stol och liggande på yogamatta, men alla övningar går att göra sittande på stol för den som föredrar det. Kursen innehåller praktiska övningar och reflekterande samtal om kursens innehåll. Du får med dig övningar och stöd material för din egen träning. 

Det här är en kurs för dig som vill lära dig grunderna i Mindfulness och för dig som vill ha en stund varje vecka för ditt eget välmående. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursen är ett samarbete mellan Studieförbundet Vuxenskolan och Pausbyrån. 

Kursen är i gång 

Välkommen med din intresseanmälan inför kommande kursstart