Aktuellt 

För dig som behöver få en stunds utrymme för dig själv för att släppa stress, press och prestation och samla i hop och boosta dig inför sommaren. 

Vi träffas för en energigivande förmiddag tillsammans. Vi kombinerar MediYogans rogivande och stärkande effekter med NADA, öronakupuntur. Nada står för "National Acupuncture Detoxification Association" och är en behandlings metod som utvecklats i Kina och den ges av Lili Castro. 

NADA är en effektiv behandling vid stress, sömnbesvär, depression, ångest, oro och smärta. 

Plats: Kronan H3 Little Bliss yoga studio

Investering:  400 kr inkluderat frukt, te och tilltugg 

Endast 8 platser Din plats är bokad när du fått bekräftelse via mail. 

Lili Castro kommer under lördagen ta hand om dig och ge dig NADA på det absolut bästa sättet. Det är fem korta, mycket tunna nålar som sätts på bestämda punkter i båda öronen. Du sitter eller ligger och vilar med nålarna i öronen ca 20-30 min. Via akupunkturpunkterna vidarebefordras signaler till hjärnan att bland annat frisätta endorfiner, det kroppsegna morfinet samt en rad andra neurotransmittorer som påverkas gynnsamt. 

Med hjälp av NADA behandling kan vi skapa ett mer fokuserat tänkande, avslappning, medvetenhet och känslor, bättre sömn och ett mer positivt agerande. Följ och läs mer om Lili på instagram, keeping_balance.