Aktuellt 

Fredagsmys! 

MediYoga & Nada, öronakupunktur!

Välkommen du som behöver få en stunds utrymme för dig själv efter jobbet, efter en arbetsvecka. En stund att släppa stress, press och prestation och samla ihop o boosta dig inför helgen.

Vi kombinerar MediYogans effekter med Nada, öronakupunktur för ökad stressrelease, som ger plats för mer balans och välmående.

Årets sista Fredagsmys där du har chansen att vara med om en avstressande eftermiddag tillsammans med Ulrica & Lili. 

Vi börjar eftermiddagen med ett mjuk inkännande MediYogapass med Ulrica. Vi vi övar oss i att lyssna på kroppen och ge oss själv möjlighet att släppa arbetsveckan o skapa stillhet med hjälp av enkla långsamma rörelser.  I samband med avslutet på yogapasset övergår vi till en full behandling med öronakupunktur, Nada.

Fem punkter i vardera öra behandlas med tunna nålar. Syftet är att återskapa balans i kropp och själ och därigenom lindra smärta, oro, depression och sömnbesvär. Lili tar varsamt hand om dig och placerar nålarna  i dina öron. För dig som vill undvika nålarna finns det magneter som alternativ, vilka ger samma goda effekt. 

Vi ses 16:30-18:00 i den trivsamt stillsamma oasen på Kungsgatan 31.

Vi fredagen den 8/12

Investering: 400 kr per tillfälle 

Endast 8 platser ✨

Välkommen på MediYoga

MediYoga är en helhetsträning där vi vi stillar vårt sinne, ökar vår kroppsmedvetenhet och balanserar kroppens nerv-och hormonsystem. Vi ökar också vår flexibilitet, rörlighet och styrka.

Det här är en kurs för dig som vill och behöver ta hand om dig och ge dig själv utrymme att minska din stress och öka din livskvalitet. Med enkla, långsamma, inkännande och mjuka rörelser hjälper vi igång kroppens självläkande system och skapar utrymme för återhämtning, lugn och harmoni. 

Vi övar oss i att lyssna på vår kropp och hantera våra känslor och tankar helt utan krav och prestation.

Du behöver inte ha några förkunskaper. Alla övningar går att göra sittandes på stol. Du är välkommen som du är! Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats. Det kan vara skönt att yoga i mjuka bekväma kläder.

Plats: Kungsgatan 31 - Restaurang Green Vibes

Kursstart planerad januari 2024 - Vill du vara med vid nästa? Klicka nedan och skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kommer information med datum och tid direkt i din mailbox.  

Diplomerat Socialtjänstehundsteam

Efter ett års utbildning är vi nu redo att verka som Socialtjänstehundsteam min hund Ture och jag. I samband med vår examen var vi med i tidningen där det lyftes fram vilken skillnad det kan göra för elevers trygghet, motivation och lärande att få ha en fyrbent vän i skolan. Tacksam för det fina reportaget som är skrivet av Brigitta Lindvall Wiik och för all stöttande respons vi har fått på det jobb som vi gör i skolan tillsammans Ture och jag. 

Vi ser fram emot hösten då vi kommer att få jobba tillsammans med ännu fler av Luleås fina skolelever och samverka med pedagoger som precis som jag ser hur en hund kan stötta oss lärare att skapa än mer lugn och trygghet.