Mindfulness coachning

Individuell coachning online/ live. 

Vi ses live eller online och utgår från ditt behov och nuläge. Vi anpassar övningarna för dig att använda i din vardag, detta ger dig goda förutsättningar att känna på hur Mindfulness, medveten närvaro kan vara hjälpsamt för dig i din tillvaro.

Det är möjligt att ses både live och/ eller online. Du väljer vad som in nuläget känns mest bekvämt och tryggt för dig. Ses vi live håller vi avstånd och följer de övriga rekommendationer som gäller. 

Du får under 75 minuter vägledning i att öva, kännedom om forskning och uppleva hur Mindfulness påverkar dig. För bästa effekt behöver Mindfulness övas kontinuerligt över tid. Just nu har du möjlighet att pröva på 3 gånger enskild coachning bara för dig. 

Investering just nu 2150 kr för 3 gånger. 

Ord.pris per gång 880 kr/ 3 gånger 2640 kr  Nystart - Kurs i Mediyoga 

Med enkla långsamma och mjuka rörelser hjälper vi igång kroppens självläkande system och skapar utrymme för återhämtning och harmoni

Det här är en kurs för dig som vill öka din förståelse för hur du dagligen kan ta hand om din kropp och ditt sinne med mjuka yogarörelser och inslag av Mindfulness.

Om du vill få del av verktyg för att skapa stunder av stillhet, harmoni och balans i din vardag och släppa stress och oro är detta fyra tillfällen för dig.

Tillsammans med mig Ulrica, Mindfulness och MediYoga instruktör kommer du att få lära dig verktyg att använda i din vardag för att fylla på med energi, finna fokus och skapa förutsättningar för att må bra. Vi kommer varva övningar sittande på stol och liggande på yogamatta, men alla övningar går att göra bara sittande på stol för den som föredrar det.

Mediyogan är en en svensk yogaform som knyter i hop det gamla yogiska filosofierna med den västerländska vetenskapen. Rörelserna är mjuka, långsamma och igenkännande och helt utan krav och prestation.

Du behöver inte ha några förkunskaper. Det här är en kurs för dig som vill ha en stund varje vecka för ditt eget välmående.

Investering 960 kr

Kursen är ett samarbete mellan Studieförbundet Vuxenskolan och Pausbyrån.