Aktuellt

Välkomna sommaren

En förmiddag fylld av kärlek & inre glöd

Vi bjuder in dig till en mjuk, kärleksfull och befriande upplevelse där vi utforskar Yoga, Meditation, Qigong, Reiki- healing och Nada – öronakupressur med fokus på sommarens pirriga energier.

Eldelementet dominerar under sommaren och symboliserar passion, energi och transformation. Den representerar modet att släppa taget om det som inte längre tjänar oss och att omfamna förändring. Genom att balansera eldelementet i oss kan vi öppna upp för djupare självkännedom och vägledning på vår inre resa.

💛 Ulrica leder oss i en förtrollande session av Feminin Flow Yoga där vi hittar vår inre kraft för att ge plats för lätthetens och passionens flöde.

💛 Madeleine tar oss med på en resa av inre stillhet med sitt stillsamma Yinyoga-pass där vi låter eldens värme smälta bort spänningar och öppna upp för inre lugn.

💛 Milli guidar oss tryggt och mjukt genom Qigongen där vi hittar styrka och kraft i eldens rörelser.

💛 Lili tar hand om oss med den helande öronakupressuren NADA som ger oss påfyllning och balans precis där vi behöver den som bäst, var o en av oss.

Innan vi avslutar förmiddagen med den energi- och näringsrika lunchen från Restaurang GreenVibes får vi chans till en helande session med Reiki-healing, där vi låter energin mjukt få hela vår kropp och själ och göra oss reda att ta emot sommaren!

Ta med dig en vän eller kom ensam och låt oss tillsammans skapa en atmosfär av kärlek och gemenskap där vi kan närma oss vårt eget inre ljud och glöd.

Vi ser fram emot att få välkomna dig till denna förmiddag av kärlek och förnyelse

Söndagen den 9 juni 

Kl: 8:30 - 11:30

Investering: 650 kr inklusive en vegetarisk energi – och näringsrik lunch, te, frukt och tilltugg

Plats: Kungsgatan 31 ingång via Restaurang GreenVibes


- Kommande -

         Feminin Flow - Din inre kraft 

       Medicinsk yoga för kvinnor

Feminin flow - Hormonyoga är en mjuk, lugn och meditativ yogaform för kvinnor. En yoga som stillar sinnet, skapar återhämtning, förbättrar kroppskännedom och balanserar kroppens nerv-och hormonsystem. 

Under denna introduktionskurs får du ökad kontakt med din kropp, din cykel, dina hormoner och utrymme att ge dig själv ordentligt med plats för återhämtning och påfyllning. 

En kurs som för dig som vill minska din stress, hitta din inre kraft, stärka ditt fysiska och mentala flöde och öka din livskvalitet. 

Feminin Flow är en inkännande och meditativ yoga för dig som kvinna  oavsett ålder eller tidigare erfarenheter av yoga. 

Start: Hösten 2024 

Plats: Kungsgatan 31 - Restaurang Green Vibes 


Meditation 

För dig som vill skärpa ditt fokus och öka din effektivitet, samtidigt som du minskar din stress och hittar balans i vardagen

Alla kan meditera och det behöver inte alls vara svårt! Dessutom är det så fantastiskt att det inte kan bli fel och det finns ingen strävan av att prestera eller på något sätt bli bäst. 

Det svåraste är nästan att "komma ihåg" - att skapa en rutin för meditationen i vardagen, gärna varje dag!

Meditation handlar oftast om att fokusera sitt sinne och uppmärksamhet på något för att släppa det som händer runt omkring och istället lyssna inåt. Att för en stund bli stilla och låta uppmärksamheten riktas till det som händer inombords precis nu. 

Det finns många olika meditationstekniker och tillvägagångssätt bland annat ljud, dofter, mantran som kan underlätta att hitta lugn, stillhet o fokus. 

I höst finns det chans för dig som är nyfiken att vara med på Mindfulnessmeditationer. Vi kommer att ses varje vecka för att öva oss i att fokusera o meditera i mindre grupp.  Allt för att du ska kunna implementera meditation i din vardag, i ditt liv för att skapa balans o lugn. Öka din effektivitet o koncentrations m förmåga o helt enkelt bli ännu bättre på att leva ditt liv med fokus på det du vill och tycker är viktig på riktigt!

Vill du vara med? 

Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu - då kommer all information direkt i din mailbox när datum, dag, tid är fastställt och klart för start.