Februari 

Aktuella händelser och erbjudanden


"En lugnare kropp och stillsammare sinne"

En kombination av det bästa 

Här får du utrymme för avkoppling, omtanke och återhämtning samt möjlighet att landa i en avspänd, lugnare kropp och ett stillsammare tankeflöde. Öka din energi, ditt fokus och skapa balans. 

Ett omsorgsfullt paketerat erbjudande för dig som vill pröva på Mindfulness och samtidigt få en stressreducerande avspänningsmassage för nacke och rygg.  En kombination av kraftfulla stresshanteringsverktyg som sänker din stressnivå. 

Du är välkommen som du är. Vi utgår från ditt nuläge både vid massagen och Mindfulness övandet.  Du bokar in de 3 tillfällena när det passar dig. Rekommenderat är 7-10 dagar mellan varje tillfälle. 

Tillfälle 1, Avspänningsmassage 30 min/ Mindfulness 30 min

Tillfälle 2, Hot Stone Massage 60 min

Tillfälle 3, Avspänningsmassage 30 min/ Mindfulness 30 min

Tillfälligt erbjudande

 1985 kr

Erbjudandet finns tillgängligt till och med 31/3 


 Mindfulness 

Individuell coachning

Vi ses live eller online och utgår från ditt behov och nuläge. Du får anpassade övningar för dig att använda i din vardag, detta ger dig goda förutsättningar att efter avslutad coachning fortsätta din övning i Mindfulness, medveten närvaro.

Det är möjligt att ses live och/eller online. Vill du träffas live, ses vi på Hälsokliniken där vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

För att få en kontinuerlig träning med övningar att ta med till din egen vardag rekommenderas 3-5 träffar (60 min) med 6-10 dagars intervall. 

Tillfälligt erbjudande

 3 träffar för endast  1985 kr

Erbjudandet finns tillgängligt till och med 31/3


Nyhet!  

Hot Stone Massage 

Pausbyrån presenterar nu en värmande och stressreducerande behandling. En Hot Stone De Lux i miniformat där 60 minuters helkroppsmassage får spända muskler att slappna av. Den flödande massagen i kombination med de varma lavastenarna främjar kroppens och blod-och lymfcirkulation och utrensning av slaggprodukter.  

De varma lavastenarna förstärker och fördjupar avspänningsmassagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress och ger dig möjlighet att varva ner och få en stunds ordentlig återhämtning.

Det är en behandling som passar dig som tycker om värme och behöver få koppla av ordentligt. 


975 kr