MediYoga är en svensk yogaform som knyter ihop det gamla yogiska filosofierna med den västerländska vetenskapen. 

MediYogan sätter med sina enkla mjuka rörelser igång kroppens självläkande system. Den medvetna andningen är basen i ett yogapass och rörelserna anpassas efter din egen förmåga just i stunden. Yogan går att utföra sittande på stol och/eller yogamatta. Rörelserna är långsamma och igenkännande, helt utan krav och strävan efter prestation. 

Forskning visar att yoga stärker hjärnans förmåga att ta emot, lagra och bearbeta och plocka fram information. Kombinationen av fysiska övningar och kontroll på andningen är troligtvis det som påverkar hjärnan, vårt nervsystem och ger en lugnande effekt på blodtryck och puls. Resultaten vid forskningen har visat goda effekter av MediYoga vid stress, ryggproblem, hjärtpatienter, sömnproblem, högt blodtryck, smärta, oro och ångest

Pausbyrån erbjuder MediYoga för dig som är nyfiken och intresserad av att skapa ökad hälsa, harmoni och balans i din vardag. Vill du göra en intresseanmälan, ställa frågor om MediYogan eller något annat kring stresshantering? Klicka på knappen nedan.