Tack! Till dig som besökt Pausbyrån och så villigt delat med dig av din upplevelse

"När man är van att göra saker hela tiden känns det konstigt att inte göra någonting, att bara sitta och följa med och känna efter. Men bara efter tre gånger känns det annorlunda och det går att känna sig tillfreds trots att man bara sitter. Det blir lugnt i kroppen och huvudet"

Mindfulness live sommaren 2021


"Ett skräddarsytt upplägg utifrån våra önskningar med tid för samtal, magisk massage och Mindfulness. Ulricas lugna energi smittar av sig och upplevelsen blev över förväntan. Vi ville aldrig gå hem" 

Deltagare uppdragsutbildning i Stresshantering våren 2021


" Att det som egentligen är lätt kan bli så svårt. Jag behövde coachning för att stanna upp, sluta rusa på och göra och istället bara vara. Och hitta min andning och lugna ner" 

Mindfulness live sommaren 2021


"Jag visste inte att det kunde ge sådan energi, att bara stanna upp och göra en övning i 10 minuter" 

Mindfulness online våren 2021 


"Du gör Mindfulness så tydlig och enkel, Ulrica.  Jag kände mig lugn bara av att vi pratade om det och när jag sedan fick prova att bara vara tyst och stilla och följa med så fattade jag på riktigt vad det är" 

Mindfulness online våren 2021


"Att få prova på Mindfulness efter en avspänningsmassage gav mig en helt annan bild av Mindfulness.  Jag har provat förut och tycker det kan vara svårt att sitta stilla. Men så här blev jättelugnt i tankarna. Bra att få göra det flera gånger också."

 "En lugnare kropp ett stillsammare sinne"  våren 2021


"Jag har hittat ett helt annat lugn i vardagen av bara 3 träffar med träning tillsammans med Ulrica" 

Mindfulness online våren 2021


"Jag  har uppskattat dessa tillfällen så mycket! En oas/fristad i vardagen" 

Deltagare Introduktion i Mindfulness augusti 2020 


”Du är så bra på det du gör Ulrica, vill rekommendera det för att någon annan också ska få chansen att upptäcka Mindfulness"

 Deltagare Introduktion i Mindfulness 2020 


"Var så härligt att komma på en plats utan "koppling" till vardagen. Kändes för en gång skull som att resten av livet pausades för en stund och trots att vi jag inte gjorde något konkret (typ sorterade den där tvätten) kändes det som att jag "kom ifatt" 

Deltagare Introduktion i Mindfulness 2020 


"Kursen motsvarade definitivt mina förväntningar, det gav mig mig något jag kan använda mig av i vardagen samtidigt som det verkligen kändes som ett intro - jag vill lära mig mer!"

 Deltagare Introduktion i Mindfulness  2020


Kursen kändes mycket genomtänkt, i detaljer och helhet"
Deltagare Mindfulness introduktion augusti 2020 


"Inser efter dessa tillfällen att det verkligen finns ett behov av att hitta ett lugn och få till sätt att vara här och nu, har alltid längtat till något längre fram" 

Deltagare Mindfulness introduktion augusti 2020  


"Efter dessa tre träffar har jag fått en början på en resa som jag vill fortsätta"

Deltagare Mindfulness introduktion augusti 2020


"Uppskattar din värme och närvaro Ulrica. Kan inte tänka mig någon bättre instruktör" 

Deltagare Mindfulness introduktion augusti 2020


"Jag skulle vilja rekommendera denna typ av stresshantering. Ett bra och effektivt sätt att hitta mer lugn och harmoni i vardagen. Att både få samtala, få hemuppgifter och träna avspänning"

Coachande samtal vintern 2020


"Så skönt avstressad i kroppen resten av dagen. Sov sedan gott hela natten och vaknade pigg dagen efter. Det var länge sedan"

Hot Stone Massage maj 2020


"Största nyttan för mig har varit att lära mig släppa taget om det som inte är viktigt just nu, att fokusera och vara i nuet. Att låta bli att stressa upp mig för saker som inte hänt än"

Deltagare Mindfulness coachning våren 2020


"Tacksam över vägledningen jag fått, att träna upp min förmåga att vara här och nu och medvetet kunna sänka tempot och sortera i tankarna. Och därmed stressat ner"
Deltagare Mindfulness coachning våren 2020