Stressreducerande nack - och ryggmassage

Stressreducerande nack - och ryggmassage för avspänning och välbefinnande. Massagen bidrar till att sänka produktionen av stresshormoner i kroppen och ökar halterna av oxytocin, som ger en känsla av välbefinnande, avspänning lugn och ro i hela kroppen.

30 min 550 kr

50 min 785 kr


Hot Stone Massage

Varma lavastenar förstärker och fördjupar avspänningsmassagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Hot Stone massagen är en helkroppsmassage som ger spända muskler möjlighet att slappna av och ökar blod - och lymfcirkulationen. Under massagen används c/o GERDS massageolja med eteriska oljor som motverkar spänningar. 

Hot Stone massage finns som 110 minuter + 10 minuter, en Deluxe variant där du får ordentligt tillfälle till nedvarvning och återhämtning. Efter avslutad behandling får du ytterligare 10 minuter att i avstressande miljö pausa i badrock med varmt stärkande thé. 

110 min + 10 min  1875 kr 

För dig som tycker om värme och och behöver en få en ordentlig återhämtning men tycker att det är tillräckligt med 60 minuter finns nu möjlighet till Hot Stone Deluxe mini. 

60 min 975 kr